Bouterse ten einde raad over verkeerscriminaliteit

President Desi Bouterse en zijn regeerteam hebben geen passende oplossing voor de verkeerscriminaliteit. ‘Wij hebben binnen onze organisatie voldoende talentvolle mensen die kunnen denken aan oplossingen, maar op dit stuk gaan we het moeten laten aan die Grote Man daarboven, want ik kom er ook niet uit.’ Zo reageert het staatshoofd op de zware botsing van 10 augustus aan de Jagernath Lachmonstraat, die vijf levens heeft geëist. Bouterse stond bij de overhandiging van 100 sleutels op het woningbouwproject Hanna’s Lust een minuut stil voor de verkeersslachtoffers.
Het staatshoofd gaf in zijn toespraak aan dat hij had gehoopt dat de dag zo snel mogelijk zou aanbreken om de feestgelegenheid op het woningbouwproject Hanna’s Lust mee te maken. ‘Ik ben hier helaas met gemengde gevoelens’, zei Bouterse vanwege de vijf doden. De regeringsleider is vrijwel ten einde raad als het gaat om het gedrag dat verkeersdeelnemers vertonen.
In het geval van de zware botsing aan de Jagernath Lachmonstraat is er vermoedelijk sprake van moord. De bestuurder van een zwarte auto zou uit boosheid bewust hebben ingereden op een witte auto. Alle vier inzittenden van dit voertuig zijn overleden, terwijl ook nog een vijfde leven is te betreuren. De president vindt het verschrikkelijk. ‘Wij weten allemaal dat we een keer aan de beurt zullen zijn, maar het is verschrikkelijk wanneer in onze ogen op zo een roekeloze wijze jonge mensen aan het einde van hun leven komen.’

error: Kopiëren mag niet!