Boom richt schade aan woning en voertuigen

bhkjRoy Dilai en zijn gezin aan de Khadiweg zijn gistermiddag omstreeks half twee door het oog van een naald gekropen. Door een hevige rukwind raakte een boom op de onderhoudsstrook ontworteld en kwam vervolgens terecht op de woning en twee voertuigen van Dilai. Het gezin was in de woning, maar heeft gelukkig geen ongelukken opgelopen. De schade aan de woning is niet zo groot. Beide voertuigen, waarvan een pas gekocht, zijn ‘total loss’ verklaard. Volgens schoonzoon Tewarie hebben zijn schoonouders en andere buurtbewoners vaker gebeld met de daartoe gevoegde instanties en gewezen op het gevaar van de bomen op de onderhoudsstrook. ‘Er is nooit naar ze geluisterd’, zegt de schoonzoon zeer ontstemd. Het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) was gisteren bij de getroffen familie en heeft haar voorzien van dakzeilen. Voor het gezin Dilai is dit niet alleen financieel, maar psychisch ook een zware klap. (Tekst/DBSfoto: Widjai Ganesh)

error: Kopiëren mag niet!