Zoon mishandelt 80-jarige bedlegerige moeder

Een 58-jarige man heeft zijn moeder, die bedlegerig is, bewerkt met een bezemsteel. Als gevolg van de slagen liep de 80-jarige moeder een barstwond aan haar hoofd op. De politie van Tamanredjo heeft de man in verzekering gesteld. Volgens verklaring van de zoon maakte de moeder de vloer telkens vies. Zij morste met het eten op de vloer. Ook vond de zoon het heel irritant dat zijn de moeder de hele dag schreeuwde. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de zoon een drugsgebruiker is. Hij woont alleen met zijn moeder in het huis. Een verpleegster komt langs om de bejaarde vrouw te verzorgen. Uit getuigenverklaringen blijkt dat de zoon zijn moeder vaker heeft mishandeld. Maar dit keer waren de letsels van dien aard dat de moeder verwezen werd naar de chirurg. Hangende het verdere onderzoek blijft de zoon aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!