Pre Carifesta groots gevierd

Meer dan 100 Surinaamse top artiesten uit binnen en buitenland zullen vandaag een optreden verzorgen op het Onafhankelijkheidsplein tijdens de pre Carifesta KonMakandra/ComeTogether welke duurt van 19.00 – 21.00. De Carifesta KonMakandra/ Come Together is een kar kon, drum call (oproep) uit alle culturen, die eenheid, saamhorigheid, samenwerking moet uitstralen en om die reden zal het evenement als in een film gebracht worden bij het publiek. ‘Het is een event om Suriname alvast in de Carifesta-sfeer te brengen. Het wordt een muzikale reis door Suriname. De event duurt nog geen 2 uren en zal weken voor Carifesta worden uitgezonden in de Caricom landen, zodat de landen kunnen zien hoe wij samenwerken en wat we in huis hebben.
Het wordt een event zonder onderbreking en zonder MC. De (animatie-) films die gemaakt worden en te zien zullen zijn tussen de optredens door, zijn de MC. Middels live streaming kan dit evenement over de hele wereld gezien worden. Via de Carifesta website www.carifesta.net kan onder het kopje ‘live stream’ de show gevolgd worden.
Namens de regering zal de minister van Onderwijs en Cultuur, Ashwin Adhin, dit evenement bijwonen. Ook assembleeleden en toppers uit het bedrijfsleven en de vakbeweging zullen aanwezig zijn. De Carifesta KonMakandra/Come Together wordt vergezeld door optredens van Kayente , Damaru, Kenny B en een verrassing uit het buitenland.

error: Kopiëren mag niet!