Deelnemers landbouwtentoonstelling Saramacca krijgen waardebon

Deelnemers landbouwtentoonstelling Saramacca krijgen waardebonDistrictscommissaris Aroenkoemar Ramdhani heeft samen met vertegenwoordigers van het ministerie van LVV,  afdeling Saramacca, waardebonnen uitgereikt aan de winnaars van de landbouwtentoonstelling, welke gehouden is rond de Hindoestaanse Immigratieviering. Er was een jury van vijf personen, die de kwaliteit van het product heeft beoordeeld. De dc bedankte de deelnemers voor hun inzet, omdat zij ondanks de regen van de afgelopen maanden, kwaliteit hebben getoond met hun producten en het district Saramacca goed hebben uitgedragen tijdens deze landbouwtentoonstelling.
‘Saramacca moet de voedselschuur worden van Suriname’, zegt Ramdhani. De dc zegt dat in verband met Carifesta XI op 24 augustus 2013 in Saramacca weer een landbouw- en veeteelttent opgezet zal worden, zodat ook de buitenlandse gasten kunnen zien wat Saramacca allemaal produceert. Dit in het kader van het thema ‘The Art of Production’.
Sherrel Djaelani, waarnemend ressortleider van LVV Saramacca, zegt dat dit district bekend staat als het gaat om landbouwtentoonstellingen in Suriname. Ze bedankte de landbouwers voor de medewerking en participatie. Vidjai Gobind, die namens de landbouwers sprak, zegt heel blij te zijn dat er zulke activiteiten voor de landbouwers en veehouders worden georganiseerd in Saramacca, aangezien hierdoor deze doelgroepen met veel meer motivatie en inzet dit middel van bestaan zullen uitoefenen. Hij roept de landbouwers op om te gaan bundelen en in coöperatief verband te werk te gaan.

error: Kopiëren mag niet!