50-jarige aangehouden met gestolen kinderfiets en gascilinder

De surveillance dienst van de politie heeft een 50-jarige drugsgebruiker aangehouden ter zake diefstal van allerhande goederen. Omstreeks 05.00 uur in de morgen was de politie op surveillance. Het viel hen op dat de man in de vroege uren een kinderfiets, een gascilinder van 28 lbs, een mantel en een paraplu bij zich had. De man kon bij ondervraging de herkomst niet verklaren. Hij werd overgebracht naar politiebureau Lelydorp. De ressortcommandant, Primkoemar Isrie, bevestigt de aanhouding. Hij deelt Dagblad Suriname mee dat deze man op 12 juli zijn 50ste jaardag heeft gevierd. Hij was al eerder aangehouden voor een soortgelijk delict. Op zondag 21 juli is hij wederom aangehouden. De inspecteur deelt mee dat er nog geen aangifte is gedaan. Hij roept de benadeelden op om zich aan te melden en hun gestolen spullen op te halen. Het gaat om een lichtblauwe kinderfiets met roze handvaten en een gascilinder van 28 lbs.
Saskia Bandhan     

error: Kopiëren mag niet!