Beslissingswedstrijd U-17 klasse op 21 juli

Op zondag 21 juli om 10.00 uur wordt de beslissingswedstrijd gespeeld in de SVB U-17 meisjesvoetbalcompetitie. Dan komen de ploegen van Adjoema en Dosko uit voor het kampioenschap. De verliezer wordt semikampioen. Beide ploegen eindigden de competitie met 15 punten na 8 partijen. Op de laatste speeldag won Dosko met 2-1 van Adjoema door doelpunten van Daphne Jagendorst (2x). Chantrelle Rozenblad scoorde voor Adjoema. Indien de beslissingswedstrijd na de reguliere wedstrijd gelijk is , zal de wedstrijd met 2 x 5 minuten worden verlengd. Als de stand na de verlenging gelijk is, zullen er vrije trappen worden genomen vanaf de 11 meter stip conform de Fifa-regels. In de andere wedstrijd zondag won Simeria met 5-0 van Real Java. De ruststand was 1-0. Arantxa Steinbach (2x), Veleria Tjon A Meeuw  (2x) en Shania Sedjo scoorden voor Simeria.