Trishul start officieel tv en radio-uitzendingen

IFVoor ondernemer Kenneth Rambali is gisteren een droom werkelijkheid geworden. Rambali die ooit eens begon als omroeper bij SRS, Sangeetmala en Trishul wilde altijd zijn eigen radio- en televisiestation. Na een tijdje als directeur te hebben gefungeerd van Trishul Televisie (kanaal 20) en Radio (90.5) van Rajen Pahladsingh mocht Rambali Trishul overkopen. Gisteren is officieel begonnen met de uitzendingen aan de Cocobiacoweg. Kenneth Rambali en zijn zoon Kavish zijn de nieuwe eigenaren van Trishul Broadcasting Network (TBN). Volgens Rambali is er bergen werk verzet om te verhuizen naar de Cocobiacoweg. Aanvankelijk werd de uitzending vanuit de Flocislaan verzorgd, maar intussen is Trishul gevestigd in het nieuwe pand. ‘We hebben maandenlang gewerkt om alles rond te hebben. Ook de mast moest gedemonteerd, verhuisd en opnieuw opgezet worden.’ De regen van de afgelopen periode had voor wat vertraging gezorgd. Er is veel geïnvesteerd om de kwaliteit van de uitzending te verbeteren. Rambali zegt dat ook inhoudelijk gewerkt wordt naar eigen producties (nieuws, entertainment en sport). De informatievoorziening naar de samenleving toe zal eveneens worden vergroot. Rambali wilde niet ingaan op het geïnvesteerd bedrag.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!