Ministerie ATM verhuist voor een jaar

Het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu zal als alles goed zit per 01 augustus verhuizen. Het gebouw van het ministerie aan de Wagenwegstraat is al heel erg oud en aan renovatie toe zegt Jimmy Belfor, waarnemend directeur.
Het gebouw is één van de monumentale gebouwen in Paramaribo. Het was de vroegere woning van de ‘vrije negerin’ Elisabeth Samson. De architect is het ministerie van Openbare Werken en men had graag dat bij de renovatie het hele pand leeg moest zijn. Het is de bedoeling dat het ministerie van ATM verhuist naar de Eddie Brumastraat, voorheen Weidestraat. Het ministerie zal voor een jaar verhuizen. Op de vraag hoeveel het de regering allemaal gaat kosten kon Belfor geen reactie geven. De medewerkster T.G. van het ministerie van ATM zegt heel blij te zijn met de verhuizing, ‘omdat er gaten in het gebouw zijn’ en vorige week een been van haar erdoorheen is gezakt.

error: Kopiëren mag niet!