Halve finalisten Family Copa bekend

6 Family CopaDe halve finalisten van de Family Copa 2013, welke afgewerkt wordt op het Dharmveld, zijn bekend. Uit poule A gaan over M&N Car Center en Khoen Khoen Boys en uit poule B Sanohar & Friends en MM Impex. In de halve finale zullen de nummers 1 spelen tegen de nummers 2 van de andere poule op knock-outbasis. De winnaars spelen de finale, de verliezers om de derde plaats. In de halve finale ontmoet M&N Car Center de jongens van MM Impex, een absolute topper. In de andere wedstrijd speelt Sanohar & Friends tegen Khoen Khoen Boys.
Afgelopen weekend werd in poule B de beslissingswedstrijd gespeeld tussen Sanohar en MM Impex. De winnaar zou als nummer 1 eindigen en de verliezer als nummer 2. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd in een 0-0 eindstand. Na het trappen van penalty’s won de ploeg van Sanohar & Friends uit Meerzorg met 3-2 van de jongens van Livorno. In poule A werd de wedstrijd Victoria – Khoen Khoen Boys overgespeeld, nadat Khoen Khoen Boys eerder met een ongerechtigde speler uitkwam. Khoen Khoen Boys won echter weer van Victoria met 2-1, na een 1-0 ruststand. Jayant Dhoen en Jaswant Dhoen scoorden voor Khoen Khoen Boys, Akash Lala voor Victoria.
In de Veteranenklasse werd er ook gespeeld. Selection won met 2-1 van Todie & Friends. Bandhoe Charoe en Julien Harderwijk scoorden voor Selection, Jerrel Adensiba voor Todie. Lo Boys en MM Impex speelden 2-2 gelijk. Faisel Goelamnabie en Eduard Redjo scoorden voor MM Impex, Rafiek Basarat en Kishoor Mahangoo voor Lo Boys.

Programma woensdag 10 juli:20.00 uur Leiding Star – Real Boma (vet.)
21.00 uur MM Impex – Todie & Sons (vet.)
Programma zaterdag 13 juli:
19.00 uur Real Boma – Selection (vet.)
20.00 uur Khoen Khoen– Sanohar (halve finale)
21.00 uur Leiding Star – Lo Boys (vet.)
22.00 uur MM Impex – M&N CC (halve finale)

 

error: Kopiëren mag niet!