Stadszending EBGS organiseert conferentie

De Stadszending van de Evangelische Broedergemeente Suriname organiseert van 21 tot en met 25 juli een conferentie met als thema “Licht van de Bijbel over de Ontwikkelingen in de Wereld”. Tijdens deze conferentie zal de Nederlandse prediker en Bijbelleraar Frank Ouweneel elke avond een Bijbelstudie verzorgen over verschillende onderwerpen die met wereldontwikkelingen te maken hebben. De conferentie heeft als doel mensen bewust te maken over de ernst van de tijd waarin wij leven en erop te wijzen dat de ontwikkelingen niet op zichzelf staan. In 2011 en 2012 was Ouweneel ook al in Suriname en heeft toen een conferentie verzorgd over onderwerpen die met de ‘Eindtijd’ en ‘Na de Eindtijd’ te maken hebben. De conferentie wordt gehouden in de Congreshal en is voor een ieder toegankelijk. Naast de Conferentie zullen er ook ochtend Bijbelstudies verzorgd worden in de Stadszending. Deelnemers aan de Bijbelstudies zijn Kerkelijke leiders, Voorgangers, Kerkoudsten, Bijbelstudieleraren, studenten Theologie en anderen met enige Bijbelkennis. De opening van de conferentie is zondag 21 juli om 18:00 uur in de Congreshal. De overige dagen begint de conferentie om 19:00 uur eveneens in de Congreshal aan het Onafhankelijkheidsplein. De Bijbelstudies in de Stadszending beginnen op maandag 22 juli om 09:00 uur.
 

error: Kopiëren mag niet!