Internationaal voetbal op Hanna’s Lust

Big Fellow organiseert samen met trainer Wilco Finisie een internationaal voetbaltoernooi in het George Deulstadion te Hanna’s Lust. ‘Het is een jaarlijks terugkerend uitwisselingsprogramma tussen Suriname en Frans-Guyana’, vertelt Errol ‘Big Fellow’ Veldbloem. Een maand geleden hadden we in Frans-Guyana gespeeld en verloren met 1-2. De return wordt dan vandaag om 16.00 uur gespeeld. Veldbloem legt uit dat voor de selectie van Suriname uitkomen spelers uit de topsectie. Deze worden door hem en trainer Finisie geselecteerd. ‘Het is geen nationale selectie, maar een team met topsectiespelers’, verduidelijkt Veldbloem. Enkele bekende spelers in de selectie zijn aanvoerder Gregory Pokie (Inter Moengotapoe), Leandro Finisie (WBC), Foline Abauna (Leo Victor) en Steven Dima (Robinhood). Naast deze wedstrijd komt Pijore, de semikampioen van Para, ook uit tegen een team van Franse spelers. Daarnaast zijn er nog een aantal vriendschappelijke wedstrijden, waaronder de veteranenwedstrijd tussen Transvaal en Excellent en Parapasie tegen Hanna’s Lust.

error: Kopiëren mag niet!