Angelo Simson draait hoofdgevecht op Aruba

6 Angelo SimsonSimson Gym-vechter Angelo Simson draait komende weekend het hoofdgevecht op het Kings of the Ring Thaiboksgala op Aruba. Tijdens dit evenement doen vechters van verschillende landen mee. Ook de bekendste vechters van Aruba die normaal MMA vechten, zullen deel uitmaken van de line-up  op 6 juli. Simson komt op dit gala uit in een profpartij; 5 ronden van 3 minuten tegen Darrel Simmons. Simmons is een zeer ervaren thaibokser die al vaker tegen vechters uit Europa, met name Nederland gevochten heeft. Deze partij was uit het kamp van Simmons en promotor Roony Boye al sinds vorig jaar aangevraagd. Het is nu dus zo ver. Simson Gym is al vaker naar Aruba geweest en heeft altijd een goede indruk achtergelaten.  Dit is de 2e keer dat Angelo Simson zelf in actie komt. Door de goed opgebouwde reputatie heeft Simson ook een aardige kring van vrienden en fans weten op te bouwen, en wordt er dus ook heel veel van hem verwacht.
Aanvankelijk was Simson de enige vechter uit Suriname die in actie zou komen op dit gala. Maar nu is besloten enkele vechters uit de nieuwe generatie mee te nemen naar Aruba. Dit om Suriname breder te vertegenwoordigen en bij te dragen aan een grotere hype rond dit gala. De overige vechters die mee reizen naar Aruba zijn Rakesh Yethu, Georgio Pelswijk en Donavan Wisse. Pelswijk heeft 2 weken geleden gevochten op Curaçao tijdens het Dominance Gala en heeft daar zijn derde winstpartij van zijn pas beginnende carrière geboekt. Met deze overwinning heeft hij zich binnen Simson Gym bevorderd tot C-klasse vechter. Vanaf februari dit jaar zijn vechters van  Simson Gym elke maand in actie gekomen zowel in Suriname als in het buitenland, en staat nog een serie van evenementen en verrassingen op schema. ‘Vechtend voor de eer van ons land gaan de jongens vastberaden de strijd in.’

error: Kopiëren mag niet!