The Red Rose opent finaleronde LSO Tweedeklasse met winst

3 Red RoseDe Livorno Sportorganisatie (LSO) heeft dinsdagavond een aanvang gemaakt met de finaleronde van de Tweedeklasse. In de eerste wedstrijd kwamen twee ploegen van Ephraimzegen tegen elkaar uit. Azaadboys speelden tegen The Red Rose. Na een 1-1 ruststand won The Red Rose met 1-2. Jasley Waipoe opende reeds na 3 minuten de score voor The Red Rose, na een kwartier spelen maakte Marciano Derveld gelijk voor Azaadboys. In de 62ste minuut scoorde Romario Valentijn het winnend doelpunt voor The Red Rose. Deze ploeg eindigde de algemene ronde als nummer 2 en kreeg voor de finaleronde een bonuspunt. The Red Rose is na 1 speeldag de koploper met 4 punten. Jivan Jotie start de finaleronde met 2 bonuspunten. Vanavond wordt de competitie voortgezet met de wedstrijd Caravan 2010 en SCV 2012 om 20.00 uur. Zaterdag speelt Jivan Jotie tegen Real Frederikshoop om 17.00 uur.