Slachtoffer roofoverval laat ATV politie Brokopondo repareren

De gebroeders Faried en Aziz  kregen de schrik van hun leven op donderdag 29 juni. De broers werden beroofd door drie gewapende mannen aan de Moesapasie te Brokopondo. Ze werden 15 meters het bos meegesleurd en werden daar vastgebonden en afgetakeld. De twee broers werden beroofd van een gouden ketting van 200 gram, 4 ringen van 25 gram, SRD 900 en hun eigen ATV. De  beroving vond plaats omstreeks kwart voor vijf in de middag, de aangifte werd om vijf uur gedaan, nadat zij zich uit hun benarde situatie hadden bevrijd. De politie van Brokopondo kon echter niet uitrukken vanwege een kapotte ATV.
Vader Ozir heeft vrijwillig aangeboden het voertuig te laten repareren nadat de politie bij de aangifte van de zware beroving aangaf dat hun ATV stuk is en zij hun werk daardoor niet naar behoren kunnen doen. De politie kon niet op onderzoek uitgaan. De all-terrain vehicle van politie Brokopondo is momenteel in Paramaribo.
De politie van Brokopondo bevestigde het verhaal dat de ATV door Ozir is meegenomen voor reparatie. De familie zou zelf de reparatiekosten betalen, enkel met het doel om het onderzoek te bespoedigen. Het voertuig is nog steeds bij de monteur in Paramaribo.
 

error: Kopiëren mag niet!