Ruiters trainen voor springtoernooi Ponderosa

1 PonderosaDe ruiters van de diverse ruiterscholen zijn momenteel bezig hun trainingen op te voeren voor de springwedstrijden die op zaterdag 13 juli gehouden zullen worden bij manage Ponderosa te Soekharedjoweg. Bij deze springwedstrijden zullen de volgende ruiterscholen het tegen elkaar opnemen: Club Neutraal (CN) van de Noordpolderdam, Club Hippique Wanica van Lelydorp, Espiranza Riding Stable van Lelydorp, The Young Riders van Paramaribo, Stal Norbert van Paramaribo en de organiserende manage Ponderosa.
Aan Dagblad Suriname vertelt een zeer gemotiveerde ruiter Rudy Soekhlal van CN die al ruim 14 jaren progressief bezig is met deze tak van sport dat zijn motivatie komt uit een simpele theorie die luidt: “Go Hard or Go Home”. Verder geeft hij aan dat hij op 2 paarden zal uitkomen in de M-klasse en verwacht niets anders dan een heel spannende M- parcour. Volgens de statistieken van de afgelopen 3 jaar blijkt dat de M-parcour een parcour is waar de atleten binnen deze tak van sport in hun topvorm presteren en dit alleen beter kan gaan worden aan de hand van optimale wedstrijden volgens de springstandaarden.
In de verdere line ups van de M-klasse hebben we ook nog enkele Hall of Fame-ruiters zoals Earvin Goede, Danny Gummels, Dunja Burkhard, Robin Holtkamp en Armand Van Alen. Verder zal er ook gesprongen worden in de B- en L-Klasse. Enkele van de 40 ruiters die in deze 2 klassen ingedeeld zullen worden zijn: Angelica Hilversum, Faranaaz Margareth, Fauwz Koesni, Jurvian Amirkhan, Marjorie Van Alen, Alain Soekhlal, Gabriella Bansse, Sharon Gummels en Tess Fernandes.

error: Kopiëren mag niet!