Avya Abygail Axwijk

InfoAvya Abygail Axwijk is 18 jaartjes jong. Avya is een model tevens danseres van Caribbean Pearls Casting Agency. Ze houdt van lezen, dansen, tekenen, zingen en rappen. Avya vertelt hoe ze haar carriere bij CP begon: “Vanaf ik mij heb aangesloten bij Caribbean Pearls zijn er nieuwe wegen voor mij open gegaan, zowel in de modellen- als ook in de danswereld. Vanaf het begin van Cp ben ik in de groep. Samen  met een paar leden van de dansgroep Ruff Girls ben ik auditie gaan doen. Na de auditie was ik niet alleen gekozen als danseres maar ook model van CP. Ik was heel blij om te horen dat ik deel uit zou maken van CP. Behalve de vele werkjes heb ik ook fotoshoots gedaan voor de groep. Tijdens mijn eerste ( outdoor) fotoshoot voelde ik me nog niet helemaal op mijn gemak. Maar tijdens mijn tweede beurt was het een studio shoot en daar kwam ik helemaal los. Het leuke van dit werk vind ik het experimenteren met verschillende poses en make-up stijlen.
Voor Cp heb ik gewerkt als promo girl voor de spelen Natio lotto, 1 t/m 7 en makkie 5. Ook heb ik meegewerkt aan een Surinaamse Clip. Verder heb ik op veel evenementen gedanst, bv Lustig, Thaibox gala’s, feesten in Havanna Lounge, Touche, Asia de Su en Flamboyant Park. Tevens ben ik ook een vaste danseres van XL Energie drank. Ik heb heel veel dansoptredens achter de rug sinds ik bij CP ben aangesloten. Ik heb het geluk dat mijn ouders vertrouwen op de keuzes die ik maak in mijn leven en dat ze mij vrijlaten in het dansen en in mijn modellenwerk. Mijn jongste zus “Dysine” zal waarschijnlijk in mijn voedsporen treden, want ook zij heeft nu wat ervaring op dit gebied opgedaan en zij heeft al verschillende keren op de catwalk gestaan. Ik wil nog veel meer bereiken met Caribbean Pearls en hoop zelfs Internationaal te gaan met mijn dans- en modellenwerk.
Mijn echte moeder is er niet meer, maar ik weet zeker dat als zij me zou zien modelleren of dansen, ze supertrots op mij zou zijn.”

error: Kopiëren mag niet!