Transvaal verliest finale ABCS+ U-12 toernooi op Curacao

De ploeg van SV Transvaal en CSA na de finale (foto: Curacao Soccer Academy)
De ploeg van SV Transvaal en CSA na de finale (foto: Curacao Soccer Academy)
Het U-11 team van Transvaal, aangevuld met 3 gastspelers (2 Robinhood en 1 Abso), is als semikampioen geeindigd van het ABCS+ U-12 voetbaltoernooi op Curacao. In de finale verloor ze kansloos met 5-1 van Curacao Soccer Academy (CSA). Vorig jaar werd Transie ook semikampioen. Het toernooi begon op 27 juni op het FFK-veld in Brievengat. In feite was de Surinaamse Voetbalbond (SVB) uitgenodigd om mee te doen, maar daar er geen U-11 selectie actief is, heeft Transvaal het iniatief genomen om een ploeg af te vaardigen. Er deden 6 selecties mee verdeeld over 2 poules. De poulewinnaars zouden de finale spelen. In poule A zaten Transvaal, Aruba en Regioteam Curacao. In poule B had je CSA, Venezuela en Bonaire. Op vrijdag won Transvaal met 3-0 van Aruba en op zaterdag wonnen de Surinaamse jongens met 3-1 van Regioteam Curacao. Hierdoor werd Transvaal poulewinnaar. In de finale verloor ze echter van CSA met 5-1. In de strijd om de derde/vierde plaats won Aruba met 4-0 van een team uit Venezuela. Transvaal keert vandaag terug.

error: Kopiëren mag niet!