Randjiet Boys stelt teleur tegen Combinatie 80

5 Randjiet BoysDe Clubkampioenschappen dammen 2013 werd donderdagavond voortgezet met de classico tussen Combinatie 80 en Randjiet Boys. Deze twee verenigingen herbergen topdammers, waaronder enkele landskampioenen. Gezegd mag worden dat Randjiet Boys zwaar teleurgesteld heeft. Waar een ieder dacht dat het een nek-aan-nek race zou worden, verpletterde Combinatie 80 de tegenstander met 17-3. Geen van de 10 spelers van Randjiet Boys won zijn partij. Slechts William Orie, Waldi Anches en D. Jhina kwamen tot remises tegen respectievelijk Pradeep Hardajal, Vinod Lachman en Bidjaikoemar Toelsie. Voor de rest verloor Robur Levens van John Sadiek, landskampioen Arief Salarbaks ging ten onder tegen Jerry Sadiek, Niaaz Salarbaks verloor van Hendrik Kerto en Rudi Ijspol kon Shankar Gangaram Panday niet bijbenen. Door deze overwinning gaat Combinatie 80 aan kop met 4 punten  uit 2 wedstrijden.

error: Kopiëren mag niet!