6de Remi Copa komend weekend

6 Remie CopaRemi Orassie organiseert komend weekend voor de 6de keer de Remi Copa. Te Hollandse Kamp in het district Para zullen 14 ploegen elkaar bekampen op zondag 30 juni en maandag 1 juli. Er zal op knock-outbasis gespeeld worden. De match-ups van de eerste ronde zien er als volgt uit vanaf 09.00 uur: Esperance – Powakka; Hollandse Kamp – New Generations; The Legends – De Ster; Karwa Promo – The Boys; Jamaica – Real Mursie; Pikin Saron – SV Graaf en Sawarieweg – Kurupa and Friends. De thuisclub Hollandse Kamp is de titelverdediger. In augustus volgt de Remi Copa Marowijne, waar Balate de kampioen is. De organisatie ligt in handen van Kalinja Events. Naast voetballen is er ook een dansgedeelte met bands als Karinja Loco, Kurupa, Limbo en Karinja Toppers.

error: Kopiëren mag niet!