Rishi Gopalrai veroordeeld tot 18 jaar celstraf voor doodschieten ex-vriendin

De 39-jarige Rishi Gopalrai is zojuist voor de moord op zijn ex-vriendin Charlene Mertowirijo veroordeeld tot 18 jaar celstraf. De straf is conform de eis van officier van Justitie Cynthia Klein. Kantonrechter Alida Johanns achtte de moord met voorbedachte wettig en overtuigend bewezen. Rishi schoot op donderdag 25 oktober rond 16.00 uur zijn ex-vrouw dood. Dit gebeurde vlak voor Nil’s Copy Center aan de Mr. Lim A Postraat, de werkplek van de vrouw. Nadat Mertowirijo haar auto was ingestapt om weg te rijden, werd ze klemgereden door haar ex. Deze stapte met een jachtgeweer uit zijn wagen en schoot gericht in haar nek.
Lees uitgebreid kantonverslag in Dagblad Suriname van vrijdag 28 juni 2013

error: Kopiëren mag niet!