Leo Club Paramaribo Ready kiest nieuw bestuur

Vanaf 1 juli 2013 heeft Leo Club Paramaribo Ready een nieuw bestuur onder leiding van Leo Julian Sawirjo. Het bestuur voor het Fiscal Year 2013- 2014 bestaat uit de volgende Leo’s:
President  Julian Sawirjo, Secretary Santusia Solomon-Gefferie, Treasurer Farieda Chandoe, Immediate Past President Olson Morrison, Vice-President Rocxana Vrede, Tamer Lyandrah Doorson, Director Finance, Budget & Planning Michelle Mazel en Membership & Retention Director Jessica Ravenberg. Leo Club Paramaribo Ready heeft als slogan voor dit Fiscal Year: “Motivated by passion to make a change”Leo Club Paramaribo Ready bestaat momenteel uit 18 actieve leden. Dit jaar zal de leiding van de club zich concentreren op interne activiteiten om de motivatie van haar leden te versterken. De financiele middelen, die vergaard zullen worden tijdens de fondswervende activiteiten, zullen via verschillende projecten weer worden teruggegeven aan de gemeenschap. Deze projecten zullen in het belang van de sociaal zwakkeren in onze samenleving worden uitgevoerd.
Doelstellingen van de Leo Club:
Om dienstverlenende activiteiten onder de jeugd binnen de gemeenschap te bevorderen, die zullen bijdragen tot de individuele ontwikkeling van leiderschap, ervaring en bekwaamheid.

error: Kopiëren mag niet!