Formula back-to-back warming-up kampioen

Het is de ploeg van Formula gelukt om het kampioenschap van het warming-uptoernooi van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) te prolongeren. De finale ging tussen Formula en Sudhar. In deze wedstrijd ontbrak het niet aan spanning gezien de scores. De eerste ronde was voor Formula 29-25, de 2e ronde werd 32-31 voor Sudhar en de 3e ronde 33-30 eveneens voor Sudhar. Toen stond de stand gelijk 90-90. De vierde en laatste ronde werd door Formula gewonnen met 35-25 en zo werd de eindstand 125-115 in het voordeel van de titelverdediger. Hoogste score Formula Anthony Uriah-Fariel Tangali met 47 punten en bij Sudhar Dewanand Sewrattan – Randjinderkoemar Anroedh met 39 punten.
De strijd om de 3e plaats ging tussen Olaria en SMC. Olaria won de 1 ste ronde met 37-28 en nam een voorsprong 9 punten. SMC won de 2e en de 3e ronde met respectievelijk 29-28 en 26-22 en kwam tot op 4 punten achterstand te staan. Maar Olaria sloen in de 4e ronde hard toe en won deze met 37-14 en zo de wedstrijd met 124-97. Hoogste score bij Olaria Max Soekhai-Bechai Soebhag met 37 punten en bij SMC Newien Changoer-heer Jhinnoe met 32.
De snelste baunie van het warming-uptoernooi werd gegeven door het Kampoe-koppel Jitendredath Ramcharan- Rawinder Gajadien en de hoogste score was voor Andrew Muller-Maureen Tolud 55 punten.