Formula en Sudhar in finale warming-up troefcalltoernooi

De ploegen van Formula en Sudhar spelen de finale van het warming-uptoernooi van de Surinaamse Troefcallbond. Dit vindt plaats op dinsdag 25 juni om 20.00 uur. Dit toernooi wordt volgens het knock-outsysteem gespeeld. In de halve finale won Sudhar van nieuwkomer Satish Music Center (SMC). Na een gelijke stand in de eerste ronde (27-27), gaf Sudhar volop gas en won de overig ronden met resp. 36-27, 33-18 en 29-22. Eindstand Sudhar 125 en S.M.C. 94. Hoogste score Sudhar Avinash Suradjbali-heer Kalpoe met 38 punten.  Bij SMC had het koppel  Newien Changoer –W. Changoer 29 punten. De tweede wedstrijd ging tussen Formula en Olaria. Olaria begon goed en won de eerste ronde met 33-30. Daarna was alles wat de klok sloeg Formula. Ze won de overige ronden met 34-17, 43-11 en 34-26. Eindstand Formula 141 en Olaria 87. Hoogste score Olaria Romeo Soekhai-Somai Gobind met 30 punten en bij Formula Raoul van Dijk- Rene Manbodh met 39 punten.
De finale wordt  gespeeld tussen Formula en Sudhar, terwijl Olaria en SMC de degens zullen kruisen om de 3e plek. De locatie is het gebouw van Court Humaniteit aan de Burenstraat. Op dezelfde dag belegt  de Surinaamse Troefcallbond een algemene ledenvergadering (alv) en wel op dezelfde locatie. Er zal gesproken worden over het denken in plaats van wenken in deze sport. Verder zal het warming-uptoernooi geevalueerd worden. De voorzitters c.q. vertegenwoodigers van de diverse verenigingen wordt gevraagd deze alv bij te wonen.