Miss Tropical Beauties Suriname 2013: Priscilla Ramnauth: ‘Voordat ik doodga wil ik nog naar Caïro, Roemenië en de maan’

Priscilla RamnauthOp zaterdag 29 juni 2013 wordt de Miss Tropical Beauties Suriname Verkiezing gehouden in de Ballroom van Torarica. Aan de verkiezingen dit jaar doen 11 dames mee. De winnaar mag Suriname vertegenwoordigen op de internationale Miss Supranational 2013 in Wit-Rusland. Op weg naar de verkiezing zal Dagblad Suriname u kennis laten maken met de contestanten. Vandaag Priscilla Ramnauth.
Priscilla Elaine Ramnauth is 21 jaar oud. Voor de dochter van Pamela Ramnauth en Hendry Landbrug is haar vaderfiguur tevens verzorger haar grootvader Wilfred February. ‘Recentelijk heb ik een stiefvader gehad: Martin Leblanc.Ik heb broers en zusters, maar ben het enige kind van m’n moeder’, vertelt Priscilla. Ze wil advocaat worden en studeert daarom rechten op de Anton de Kom Universiteit van Suriname. Momenteel werkt ze in het bedrijf van haar stiefvader.
De hobby’s van Priscilla zijn biljarten, gitaar en piano bespelen, crossen, zwemmen, schilderen, wiccaoefeningen, sieraden maken, koken, zingen, lezen, railen, dieren verzorgen en pole fitness. Lasagne is haar favoriete buitenlands gerecht en van Surinaamse bodem houdt ze van gele rijst. De Pirates of the Caribbean, Prince of Persia en Miss Congeniality zijn enkele van haar favoriete films. Priscilla houdt verder onder andere van heavy metal en black metal muziek, maar ook van classic. Haar favoriete kleur is zwart.
‘Na 24.00 uur mag je me alleen wakker maken als je ergens vastzit en geen vervoer hebt. Of als iemand op wie ik goed en close ben een ongeluk heeft gehad  of als je iemand nodig hebt om mee te praten als het tussen life and death gaat’, geeft Priscilla aan. ‘Voordat ik doodga, wil ik nog naar Cairo, Roemenië en de maan. Ik wil mijn eigen reptielen zoo hebben en ik wil een difference maken voor mensen: hoe weet ik nog niet’, zegt ze. ‘Mijn grootste voorbeeldfiguur is mijn grootvader, omdat hij de enige is die me bepaalde zaken wijs kan maken en hij is iemand die met een ieder kan opschieten; toch kiest hij ervoor om niet te veel vrienden te hebben. Boodschap: Vlucht niet uit je land. Het is vruchtbaar en als je doorbijt en meehelpt, help je je land vooruitgaan. Koop zo veel mogelijk Surinaamse producten.’
 

error: Kopiëren mag niet!