Man steekt eigen woning in brand

De 41 jarige P.S. heeft gisteravond zijn houten laagbouwwoning te leiding 18 in brand gestoken. Volgens verklaring van zijn vrouw en vier kinderen kwam hij in beschonken toestand naar huis. Hij begon toen ruzie te maken waarbij hij zei dat hij het huis in brand zou steken. P.S. werd niet serieus genomen omdat hij deze bedreiging vaker geuit had. Gisteravond voegde hij de daad aan het woord. Zij gezinleden verklaarden dat hij op een gegeven moment wat benzine vanuit de tank van zijn bromfiets nam en heeft daarmee het huis in brand gestoken. Het huis is nagenoeg totaal afgebrand. Een buurtbewoner die te hulp schoot kreeg van de brandstichter te horen dat hij zich niet druk moest maken om het huis dat in lichterlaaie stond. P.S. is aangehouden en intussen in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!