Parmessar verwacht 200% inzet van alle OW-ambtenaren

Parmessar verwacht 200Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken verwacht 200% inzet van alle OW-ambtenaren. Parmessar sprak de ambtenaren gistermiddag, na de overdracht van het ministerie, kort toe. Parmessar duldt geen roddels en onderhandse gunningen zijn uit den boze. Alle werknemers moeten om zeven uur present zijn, ook al hebben anderen tot laat gewerkt. Volgens Parmessar zal het vele werk in teamverband gedaan worden. ‘Een enkeling is een drenkeling.’
Parmessar deelde het personeel mee dat er veel te doen is. ‘U bent niet hier om familie en vrienden te bevoordelen.’ Hij zal met de Personeelswet in de hand werken. De nieuwe minister deelde mee dat hij niet achterom zal kijken, maar toekomstgericht bezig zal zijn. Parmessar wil transparantie en eerlijkheid. Hij wil niets negatief horen over zijn voorganger. Hij vroeg aan directie en afdelingshoofden om het voorbeeld te geven en ook niet te luisteren naar roddels.
‘Ik wil met opgeheven hoofd hier over twee jaar weggaan’, zei Parmessar. Hij haalde aan dat er landelijk veel werk te doen is. De nieuwe minister benadrukte dat hij niet kijkt naar politieke kleur. Er zal hard gewerkt worden voor het hele land. Het is nu tijd om terug te betalen aan het volk, dat veel offers heeft gebracht.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!