De Arend en Yellow Birds in finale Jongensaspirantenklasse

In de Jongensaspirantenklasse van de Surinaamse Basketbalassociatie (SBA) gaat de finale tussen De Arend en Yellow Birds. In de best of 3 halve finale serie wonnen beide ploegen hun eerste twee wedstrijden. De Arend ontdeed zich in twee games van CLD. Game 2 won ze met 89-57, na een 39-34 ruststand. Chayf Elburg werd de topscorer bij De Arend met 26 punten, voor CLD hadden Jason Nijman 15 punten en Jose Nijman 14 punten. Yellow Birds versloeg Panthers met 72-42 in game 2. De ruststand was 42-26. De topscorer bij Yellow Birds werd Asante Landbrug met 22 punten. Voor Panthers hadden M. Manukawera en A. Waalwijk elk 8 punten. De finale game 1 van de play-offs wordt zaterdag gespeeld in de Ismay van Wilgen Sporthal om 14.30 uur.
 

error: Kopiëren mag niet!