Vluchtroute Rattan uit Santo Boma bekend, wijze niet

Recente foto van Ronny Rattan (KPS)
Recente foto van Ronny Rattan (KPS)
De vluchtroute van de veroordeelde topcrimineel Ronny Rattan uit de Nieuwe Huis van Bewaring te Sabto Boma is bekend. Dat heeft het Korps Politie Suriname (KPS) zojuist bekendgemaakt in een politiebericht. De 32-jarige Rattan, meer bekend als Kleine, is op een nog onduidelijke manier uit zijn cel gekomen. Via de nooduitgang is hij op het plafond van de gevangenis terechtgekomen. Vandaar is hij via aan elkaar geknoopte lakens naar beneden gegleden. Echter was hij nog niet buiten de grote muren van het gevangeniscomplex. Hoe hij uit het complex is weggegaan, is vooralsnog niet duidelijk, laat het KPS weten. Rattan ontvluchtte in de nacht van woensdag op donderdag uit het cellenhuis. Hij was de leider van een bende en heeft in vereniging gewapende bankovervallen en grote inbraken gepleegd. Ook heeft hij de vuurwapenwet overtreden.

error: Kopiëren mag niet!