Nep-agenten beroven man van ruw goud

Een man is vandaag omstreeks 12.30 uur aan de Ringweg beroofd door drie mannen. Daarbij hebben zij 780 gram ruw goud en een contactsleutel weggenomen. De drie criminelen waren gezeten in een wit gelakte personenauto van het merk Toyota, vermoedelijk van het model Premio. Zij deden zich voor als te zijn politieambtenaren. Volgens verklaring van de benadeelde is hij kort voor de beroving in een winkelzaak aan de Copernicusstraat gegaan om te vragen naar de prijs van een kilo ruw goud. Daarna stapte hij in zijn auto en reed weg. Op de Ringweg zijnde zag hij op een gegeven moment de wit gelakte auto en de drie criminelen, die op de weg stonden. Op het dak van hun auto bevond zich een zwaailicht. Een van de criminelen gaf hem een stopteken. De benadeelde bracht zijn auto tot stilstand ervan uitgaande dat hij met politiemannen in burger te maken had. De criminelen hebben hem zijn goud afhandig gemaakt en ook de contactsleutel van de auto hebben zij genomen. Daarna zijn ze weg gereden. De benadeelde heeft voorts verklaart dat de mannen netjes gekleed waren met kort geknipt haar. Hij werd onder schot gehouden met een vuistvuurwapen.

error: Kopiëren mag niet!