13-jarige aangehouden voor winkeldiefstal

De politie van Houttuin heeft een 13-jarige jongeman aangehouden ter zake winkeldiefstal. Van de politie verneemt Dagblad Suriname dat de jeugdige met nog drie anderen de diefstal pleegde. Zij hebben kledingstukken, snoep en nog andere spullen uit een winkel aan de Martin Luther Kingweg genomen zonder enige betaling. De 13-jarige geeft volmondig toe het feit samen met de drie anderen te hebben gepleegd. Deze zaak is overgedragen aan Jeugdzaken. Er wordt onderzocht of de andere drie jongens daadwerkelijk hebben meegedaan aan de diefstal.
Naast dit geval had Houttuin een inbraak in een woning aan de Martin Luther Kingweg. Uit de woning van de desbetreffende benadeelde zijn een jachtgeweer met scherpe patronen en andere persoonlijke spullen meegenomen. De daders zijn nog onbekend. De politie onderzoekt deze zaak.
 

error: Kopiëren mag niet!