M&N Car Center start sterk in finaleronde Family Copa

4 M&NDe Family Copa op het Dharmveld werd afgelopen zaterdag voortgezet met de eerste speeldag van de finaleronde. Er wordt in twee poules van elk 4 clubs gespeeld. M&N Car Center, die in de voorronde poulekampioen werd, heeft in de finaleronde ook zijn stempel gedrukt.  Ze won van SV Victoria in een heel spannende wedstrijd met 5-2. De ruststand was 3-1. Roepesh Manbodh (2x), Reshwiek Idoe, Vivesh Ghisiawan en Feroz Bakosali scoorden voor M&N Car Center. De goals van Victoria kwamen van Iwan Mohamed Issa (2x). De andere wedstrijd in deze poule ging tussen Khoen Khoen Boys en Jong Boys.  Khoen Khoen won met 2-1, na een 2-0 ruststand. Jayant Dhoen en een auto-goal zorgden voor de productie van Khoen Khoen Boys, voor Jong Boys werd er ook een auto-goal gescoord.
De topper in de andere poule ging tussen MM Impex en Sanohar & Friends. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel, een stand die al voor rust was bereikt. Ratish Sanohar scoorde beide goals van Sanohar & Friends uit Meerzorg, voor MM Impex waren dat Moektar Mahabali en Mohamed Toerab. Wanica United versloeg A United met 3-2, na een 1-0 ruststand. Naris Autar en Ram Gopal scoorden voor A United, Rinesh Narain (2x) en Wierish Sardjoe voor Wanica United.
Op zaterdag 22 juni wordt de tweede speeldag afgewerkt. Om 19.00 uur Jong Boys – Victora, 20.00 uur MM Impex – A United, 21.00 uur M&N Car Center – Khoen Khoen Boys en om 22.00 uur Wanica United – Sanohar & Friends.

error: Kopiëren mag niet!