Gewelddadige zoon mishandelt moeder voor de tweede keer

De gewelddadige zoon, die zijn zieke moeder voor de tweede keer mishandelde, is door de ressortcommandant van Lelydorp, Primkoemar Isrie, op zaterdag 15 juni in verkering gesteld. De 40-jarige O.J. kwam op 13 juni thuis aan. Hij woont in bij zijn moeder. Hij maakte de moeder wakker om eten voor hem op te warmen en de moeder stond gelijk op. Toen zij het eten aan hem gaf, smeet hij het eten naar haar hoofd. De dronken zoon gaf aan dat zijn moeder hem oud eten had gegeven. Uit het politieonderzoek is gebleken dat de 40-jarige afgelopen jaar veroordeeld is wegens mishandeling van de moeder.  Van de mishandeling toen had zij een armfractuur overgehouden. Het schijnt dat deze recidivist geen lering heeft getrokken uit het vorige vonnis.
Saskia Bandhan 
 

error: Kopiëren mag niet!