Drie messentrekkers beroven bromfietser te Lelydorp

Drie mannen, gewapend met messen, hebben vrijdag omstreeks 01.00 uur een 17-jarige bromfietser beroofd aan de Van Drimmelenlaan te Lelydorp. Het slachtoffer reed richting zijn huis toen hij door het drietal werd benaderd. Een van de mannen sloeg het slachtoffer op het hoofd toen hij met zijn brommer langsreed. De bromfietser stopte en vroeg rekenschap. Het drietal haalde elk een mes tevoorschijn. Twee van de rovers waren op een brommer. De ene die als bijrijder zat op een van de brommers beroofde de jongeman van zijn brommer. Hierna reden alle drie weg. Dit geval deed zich voor bij het gebouw van Naks. De bromfietsjatters gingen ervandoor met de Yamaha bromfiets. Inspecteur Primkoemar Isrie bevestigt dit geval. De rovers zijn voortvluchtig.
Saskia Bandhan 
 

error: Kopiëren mag niet!