Styx KG en Inter Nacional vertrekken morgen naar Frans-Guyana

De ploegen van landskampioen Styx The Kuldipsingh Group en bekerkampioen FC Inter Nacional vertrekken morgen richting Frans-Guyana voor het spelen van een internationaal zaalvoetbaltoernooi. Deze ontmoeting is een samenwerking tussen de Surinaamse Zaalvoetbalbond en de zaalvoetbalbond van Frans-Guyana. Aan dit toernooi zullen de landskampioenen en bekerkampioenen van beide landen tegen elkaar uitkomen. Op zaterdag 15 juni is de eerste speeldag. Dan komt Styx KG uit tegen de Franse bekerkampioen FCS Baduel en FC Inter Nacional heeft daarna een ontmoeting met de landskampioen ASC CCIG. Op zondag 16 juni speelt Inter Nacional tegen Baduel en Styx KG tegen CCIG. De Surinaamse delegatie zal verblijven in het Best Western Amazone hotel. De organisatie verwacht ongeveer 600 toeschouwers bij de wedstrijden.
Het team van FC Inter Nacional reist af met de spelers Julian Kromowidjojo, Claidel Kohinor, Mengalfio Ceder, Giovanni Alleyne, Olmerd Poeketi, Fabian Lijkwan, Romano Holtuin, Germaine van Dijck, Lorenzo Zoutkamp, Fabian van Dijck, Vitorino Pinas, Jurmen Vallei en Furgill Ernst. Het staf van Inter bestaat uit Ghalied Niamut, Errol Niamut en Virender Soekhoe.
Met Styx KG reizen af de spelers Ashween Achaibersing, Ronny Aloema, Sergio Aroepa, Keshanperkash Bhageloe, Johannes Dankoi, Roche Emanuelson, Marlon Felter, Derrick Garden, Romeo Jomena, Albert Nibte, Ailton Paiva, Mitchill Remak, Gregory Righters, Romano Sordam, Siegfried Uralima, Serginho Venloo en Vahid Vinisie. Het staf van Styx bestaat uit Maikel Peel, Rabindre Achaibersing en Steven Harpal.
De delegatie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) bestaat uit Mike Antonius, Ameet Binda, Waldo Debisarun (scheidsrechter), Rene Bilkerdijk, Franklin Misiekaba en Xaviera Ommen.
 

error: Kopiëren mag niet!