Waldy Simson op bezoek bij Directeur Cultuur Aruba

IFOnlangs heeft de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson de Directeur van Cultuur Aruba, Drs. Siegfried Dumfries bezocht. Naast een uitwisseling van informatie over elkaars activiteiten hebben Simson en Dumfries elkaar ook gesproken over Simson’s aanstaande deelname aan het Caribbean Festival for The Arts, Carifesta 2013, dat in Suriname gehouden zal worden. Simson zal in dat kader, van 28 juli tot en met 4 augustus aanstaande, de solo expositie Waldy Simson in De Hal verzorgen.Simson heeft de Directeur van Cultuur Aruba een ingelijste kleurenafdruk van het door hem gemaakte Tiffany kunstwerk Amandla geschonken. Amandla dat onderdeel is van de collectie van kunstwerken van het Nelson Mandela Museum in Zuid-Afrika is qua aanmaak mede gebasseerd op het leven van Nelson Mandela van wie Dumfries ook een grote bewonderaar is.Als laatste onderdeel van het bezoek hebben Simson en Dumfries de pas gelanceerde website artisit.webs.com bezocht. Op de website is er informatie te verkrijgen over de kunstzinnige activiteiten van Waldy Simson.

error: Kopiëren mag niet!