Takdier Boys krijgt zaterdag US$ 1500 voor kampioenschap

De kersverse kampioen van de SVB Digicel Eersteklasse, Takdier Boys, zal op zaterdag 8 juni de kampioensbeker in ontvangst nemen. Alhoewel de competitie niet is afgelopen, heeft de SVB besloten deze plechtigheid zaterdag te voltooien. Takdier Boys zal dan in het Eddy Blackmanstadion om 17.00 uur uitkomen tegen semikampioenschapskandidaat Inter Rica. Takdier Boys zal ook 25 medailles en een geldsbedrag van US$ 1500 krijgen. De topscorer en minst-gepasseerde doelman komen ook uit de kamp van de club van voorzitter Boyke Bissumbar. Melvin Valies scoorde 27 doelpunten tot nu toe en is niet meer in te halen door de concurrentie, die pas op 16 staat. Doelman Regillio Scholsberg heeft in 16 wedstrijden 9 doelpunten tegen gekregen. Beide heren komen in aanmerking voor SRD 750 elk en een plakaat. Takdier Boys werd dinsdagavond kampioen in de Eersteklasse door met 5-0 te winnen van ACoconut. Jurgen Jubitana, Riezvie Antomoi, Bueno Wens, Jurgen Bernadin en Melvin Valies scoorden voor Takdier Boys.
 

error: Kopiëren mag niet!