Mahinder Rathipal: ‘Ook andere actoren moeten bijdrage leveren aan bewustwording Tabakswet’

De Tabakswet treedt vandaag in werking. De parlementariër, Mahinder Rathipal, zegt blij te zijn dat Suriname zover is om de Tabakswet te implementeren. Echter zegt hij van mening te zijn dat alhoewel het ministerie van Volksgezondheid haar best doet, de awareness niet in voldoende mate is overgebracht en dat het niet echt geslaagd is. Ook de attitude is nog niet wat het wezen moet.
Rathipal merkt op dat het ministerie van Volksgezondheid de enige instantie is die in haar eentje probeert aan de weg te timmeren, terwijl volgens Rathipal er vele actoren zijn die er belang bij hebben. Hij is de mening toegedaan dat ook zij hun bijdrage moeten leveren aan het voorlichten en vergroten van de bewustwording van de samenleving.

error: Kopiëren mag niet!