Hattrick Jerry Boldewijn brengt Deva Boys dichtbij Topsectie

1 Deva BoysDeva Boys lijkt in een stroomversnelling terecht te zijn gekomen in het 8ste SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi. De ploeg speelt heel sterk en bindt de tegenstanders aan hun zegekar. Zondagmiddag moest ook SV Paranam eraan geloven. Grote man in deze wedstrijd werd Jerry Boldewijn met een haarzuivere hattrick. Deva Boys ging de rust in met een 3-1 voorsprong. In de tweede helft reduceerde Paranam de stand met een doelpunt uit een penalty naar 3-2. Na 2 partijen heeft Deva Boys 6 punten. Een overwinning vrijdag aanstaande tegen Sunny Point brengt hen heel dichter bij de Topsectie.
In de andere poule won Jong Rambaan op het Bigi Wei te Wakibasoe II met 3-2 van Real Cicero. Deze score was reeds bij rust bereikt. Real Cicero nam een 1-0 voorsprong, maar Jong Rambaan maakte meteen gelijk via Ritesh Naigi. Daarna bracht Richi Ronopawiro ze op 2-1 voorsprong en Raoul Moera-awalie maakte de 3-1. Voor rust maakte de club uit Brokopondo de 3-2, wat ook de eindstand werd. Komend week is Jong Rambaan vrij. –