Dames beroofd van SRD 30.000 bij RBC Bank

Twee criminelen hebben gistermorgen rond 11.45 uur op het terrein van de RBC Bank aan de Nickeriestraat twee dames beroofd van SRD 30.000. Uit het politieonderzoek blijkt dat de dames werkzaam zijn bij SOL aan de Jagernath Lachmonstraat. Volgens verklaring van de dames zijn twee rovers naar hun toe gereden op het terrein van de bank. Een van de daders rukte de tas en vervolgens reden ze met gierende banden weg. Dagblad Suriname  probeerde op allerlei manieren contact te maken met de directeur van SOL. De telefoniste hield de krant voor dat de directeur niet in staat was om de pers te woord te staan. Ook werd gezegd dat de directeur niet binnen was. KPS-voorlichter Signa Sabajo bevestigt de roofoverval. Op dat moment had de afdeling Voorlichting nog geen detailinformatie over het geval.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!