Benadeelde helpt politie met opsporing

De politie van Houttuin heeft een jongeman in verzekering gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal. De aangever merkte zaterdagavond op dat er spullen uit zijn woning waren weggenomen. Hij is vaak in het binnenland wegens werkzaamheden. Toen hij die dag thuis arriveerde, ontbraken er enkele spullen. Hij vernam van iemand dat er gestolen spullen ten verkoop werden aangeboden. De aangever ging met enkele vrienden naar de plek waar de spullen werden verkocht. Daar herkende hij zijn goederen en alarmeerde meteen de politie. De sterke arm heeft de verkoper overgebracht naar het bureau. De jongeman blijft erbij dat hij geen spullen heeft weggenomen uit de woning van de benadeelde. Hangende het onderzoek blijft de jongeman aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!