Brute straatberoving aan de Waakhuyzenlaan

FrontfotoEen 57-jarige ondernemer is beroofd aan de Waakhuyzenlaan nadat de criminelen zijn auto hadden klemgereden. Naar zeggen van het slachtoffer wilden de criminelen hem reeds bij zijn woning beroven. Hij wist te ontkomen in zijn auto, waarna de criminelen hem achterna reden in een terreinauto van het merk Isuzu model Bighorn. Het gelukte de criminelen om het slachtoffer aan de Waakhuyzenlaan klem te rijden, waarna zij zijn tas buitmaakten, inhoudende Surinaams geld, vreemd geld en een vuistvuurwapen. Tijdens het klem rijden belandde het voertuig van de criminelen in een trens langs de weg. Zij vluchtten te voet weg en zijn waarschijnlijk opgehaald door een comparant in een ander voertuig. Het kentekennummer van de terreinwagen bleek vervalst te zijn met behulp van zwart plakband. Zo hadden de criminelen van een 3 een 8 gemaakt. De terreinwagen is hangende het onderzoek in beslag genomen. De zaak is in onderzoek bij de recherche van het bureau Nieuwe Haven. Informatie met betrekking tot deze zaak mag doorgespeeld worden aan de recherche van Nieuwe Haven, de Centrale Meldkamer van de politie of het dichtstbijzijnde politiebureau.
 
 

error: Kopiëren mag niet!