Suripop XVIII op 1 augustus 2014

Om de Surinaamse liedjesschrijvers te stimuleren, werd in 1982 gestart met Suripop, het componistenfestival, waarbij ook arrangeurs, muzikanten en vocalisten de gelegenheid werd geboden om hun internationaal georiënteerde muzikale kwaliteit aan het grote publiek te presenteren. De Stichting ter Bevordering van Kunst en Cultuur in Suriname organiseert op vrijdag 1 augustus 2014 om 20.30 uur de 18e editie van Suripop in de Anthony Nesty Sporthal. De componisten die belangstelling hebben om mee te doen, kunnen de inschrijfformulieren, reglementen en de overeenkomst voor de geluidsdragers vanaf maandag 2 september aanstaande aanschaffen op de administratie van het Suripop-kantoor, gevestigd in het gebouw van Radio 10 aan de Stadionlaan.
De inschrijving voor deelname sluit op 30 september 2013 en de uitslag van de voorselectie, waarbij wordt aangegeven welke de 12 finale composities zijn, zal op maandag 14 oktober 2013 worden bekendgemaakt. De deelname is opengesteld voor alle Surinamers en de Surinamers in diaspora, ongeacht de nationaliteit. De teksten mogen in elke taal die in ons land gesproken wordt, geschreven zijn.
De stichting zal zich volledig inzetten om ook Surpop XVIII tot een kwalitatief hoogstaand muziekfestijn te maken en rekent hierbij op de volledige ondersteuning van alle componisten, arrangeurs, zangers, muzikanten en sponsors. Bij de stichting heeft inmiddels bestuursaanvulling plaatsgevonden. De bestuurssamenstelling is vanaf mei 2013 als volgt: Frank Cameron (voorzitter), Henk van Vliet (ondervoorzitter), Odette Miranda (1e secretaris), Morea Malone (2e secretaris), Roel Anijs (penningmeester), Henri Kramer (lid) en Werner Duttenhofer jr. (lid). Vanaf 1 juni 2013 is de stichting ook per e-mail te bereiken op het adres [email protected]. Alle vragen en suggesties kunnen via dit e-mailadres bij het bestuur gedeponeerd worden.
 

error: Kopiëren mag niet!