22ste verkeersdode in Wageningen (update)

De 32-jarige Eon Garden is hedenmorgen na een aanrijding aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van km 84 te Wageningen komen te overlijden. Gebleken is dat Eon omstreeks 06.15 uur reed over voornoemde weg gaande naar zijn werkplek. Op een bepaald moment probeerde hij twee stilstaande trekkers in te halen, zonder rekening te houden met het overige verkeer. Tijdens de inhaalmanoeuvre is hij niet voldoende uitgeweken naar rechts en kwam in botsing met de achterkant van één van de trekkers. Hij kwam vervolgens op het ander weggedeelte en werd daarbij aangereden door een bestelbus van Fernandes. Met zware letsels aan het hoofd werd hij per ontboden ambulance vervoerd naar de poli te Wageningen, waar hij bij aankomst de geest gaf. De politie van Wageningen is belast met deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!