Burgerij verrast met brugafsluiting Saramaccakanaal

De burgerij is gisteren goed verrast toen bleek dat de brug over het Saramaccakanaal was afgesloten voor alle verkeer. Vanaf de hoek Martin Luther Kingweg en de Toekomstweg waren er verkeersborden geplaatst om het verkeer om te leiden naar de Ramgoelamweg, de Latourweg en de Indira Gandhiweg. Deze wegen kenden gistermiddag, tot grote frustratie van de verkeersdeelnemers, enorme lange files. In de Latourweg zorgde een aanrijding tussen een truck en twee personenauto’s ervoor dat het verkeer bijzonder traag ging. Dagblad Suriname werd overspoeld met telefoontjes van boze burgers die allen te kennen gaven dat zij niet op de hoogte waren dat de brug over het Saramaccakanaal gesloten zou zijn voor het verkeer. Een andere burger vertelde dat het hem – vanwege de lange files en de aanrijding in de Latourweg- anderhalf uur gekost heeft voordat hij aan het werk arriveerde. Volgens deze burger duurt de rit van zijn huis naar het werk normaliter twintig minuten. Hij ging nota bene met de taxi. ‘Ik heb de taxichauffeur letterlijk moeten bedelen om de rit te rijden. Ik heb hem extra moeten betalen.’ Volgens deze burger moet het ministerie van Openbare Werken beter communiceren met de gemeenschap. Hierdoor kan heel veel ellende worden voorkomen. De brug over het Magentakanaal was gisteren ook voor enkele uren afgesloten.
 

error: Kopiëren mag niet!