Randy Pinas naar knock-out toernooi in Trinidad

Randy Pinas van Simson Gym zal Suriname zaterdag vertegenwoordigen in Trinidad tijdens een 8 men elemination tournament. Deze vechter wordt al geruime tijd stapvoets gebracht en begeleid door Simson gym vanaf zijn eerste dag in een kickboksschool. Aan dit B-klasse toernooi doen 8 vechters van verschillende landen mee. Er zal om kampioen van het toernooi te worden 3 keer gevochten en gewonnen moeten worden. Dit concept dat normaal gehanteerd wordt bij het bekende K1 en de K1 Max A-klasse toernooi in Japan wordtnu in een jasje gestoken voor B-klasse vechters van Amerika, Canada, Italie, Trinidad, Brazilie en Suriname.
Pinas heeft vorige maand  een spectaculaire partij gedraaid waarbij hij zijn tegenstander uit Nederland, Lutciano Zimmerman die nu voor stage op Curacao verblijft, heeft verslagen. Het wordt voor Pinas zijn eerste B-klasse partij volgens de K1 rules tegen de iets meer ervaren vechters. In de elimination rounds draaien de vechters 3 ronden en in de final round moeten ze 5 ronden afwerken indien ze geen knock-out kunnen forceren. Met deze partij gaat Pinas, die onder de vleugels van Simson gym al een Amateur Caraibische titel wist binnen te halen, een grote uitdaging tegemoet. Door wat blessures opgelopen in zijn laatste partij moesten de training en strategie aangepast worden. Het feit dat er alleen  ervaren B-klassers aan het toernooi meedoen is ook meegenomen in de voorbereiding.
Angelo Simson, trainer van Pinas, is ervan overtuigd dat zijn pupil goed opgeleid is en over de capaciteiten beschikt om dit toernooi te kunnen winnen. Zelf is “8-Pack” zeer gemotiveerd en enthousiast. De ervaring en kennis die de vechter zal meenemen na deze voorbereiding en de wedstrijden zullen belangrijke bouwstenen zijn voor zijn carrière als vechter zeker, omdat hij nu voor de deur van een profcarrière staat. Er zijn verder heel wat aanbiedingen voor de nieuwe kroost van Simson Gym, waarover  weloverwogen de keuzes gemaakt zullen worden.

error: Kopiëren mag niet!