Finaleronde Lidbondentoernooi vangt komend week aan

Het 8ste SVB/Integra Port Services Lidbondentoernooi is inmiddels beland in zijn laatste fase, te weten de finaleronde. Deze zal op zaterdag 25 mei aanvangen op verschillende locaties. De laatste 10 ploegen zijn verdeeld in 2 poules van elk 5 teams. Uit regio Noord moeten nog twee vertegenwoordigers komen. Deze worden vanavond bekend uit de wedstrijden Flora – Abenaston en PVV – De Rest. In poule K zitten Paranam, Sunny Point, Flamingo, Deva Boys en een team uit regio Noord en in poule L Jong Rambaan, Tamansarie, West United, Real Cicero en een ploeg uit regio Noord. Zaterdag ontvangt Paranam op Domburg de ploeg van Sunny Point en Flamingo in Coronie de jongens van Deva Boys uit Meerzorg. Beide wedstrijden vangen aan om 16.30 uur. Om 19.00 uur zaterdag speelt Jong Rambaan in het Emile Brielstadion te Lelydorp tegen Tamansarie van de Meerzorg Sportbond. Op zondag speelt te Coronie West United tegen Real Cicero uit Brokopondo om 16.30 uur.
 

Schema voor het komende weekeinde ziet er als volgt uit

Poule Team A Team B Datum  Lokatie Tijd

K

Paranam Sunny Point Za.25 mei  2013 Domburg 16.30u

K

Flamingo Deva Boys Za 25 mei 2013 L.Vriesde SC 16.30u

L

Jong Rambaan Tamansarie Za.25 mei 2013 E.Briel 19.00u

L

West United Real Cicero Zo.26 mei 2013 L.Vriesde SC 16.30u

 

error: Kopiëren mag niet!