Heineken pakt Champions League finale wederom groots aan

Ook dit jaar zal Heineken een compleet festijn maken van de Uefa Champions League finale. Wanneer op zaterdag 25 mei Borussia Dortmund in het Engelse Wembleystadion uitkomt tegen Bayern Munchen, zal het feesten geblazen zijn in Havana Lounge. Volgens Anushka Partiman van Heineken zal er naast het voetbalkijken ook veel entertainment en spelletjes zijn. “De deuren gaan reeds om 13.00 uur open. De vroege vogels kunnen alvast meedoen met een actie, waarbij er op een geselecteerd aantal stoelen cadeautjes zijn aangebracht’, vertelt ze.  Ook loopt er een actie via Facebook, waarbij je de page moet liken in de ‘Find Your Seats’-actie. Bij deze kunnen 10 personen in aanmerking komen voor een skybox in Havana Lounge. De winnaars kunnen elk een vriend meenemen en in alle luxe genieten van de finale. Ze krijgen daarbij een eigen scherm, waiters, drank en snacks.
Partiman vertelt dat de organisatie uit commercieel opzicht liever een Spaanse club in de finale had gezien. ‘Maar een Champions League finale garandeert genoeg kwaliteit voor een spannende en mooie wedstrijd met de Duitse toppers’, zegt ze. De organisatie verwacht tussen de 1500 en 2000 bezoekers. De toegang is gratis, maar de activteiten zijn alleen toeganglijk voor personen boven de 18 jaar. Voor de bezoekers is er heel veel op programma. ‘Er zullen voetbalkunstenaars uit Suriname aanwezig zijn, maar ook jij kan je behendigheden tonen. Er gaat een fitjebaltafel zijn, flipboekmaking, een fotocorner enz.’, vertelt Partiman.
Hoewel Barcelona niet in de finale zit, is er toch nog een Catalaanse tintje bij in Havana Lounge. Heineken heeft voor de massa aan Barca-fans in Suriname een originele Barcelona t-shirt gesigneerd door Lionel Messi ter beschikking gesteld. ‘Om dit te winnen zal je ter plaatse horen wat je moet doen’, maakt Partiman de Barca-fans warm.
 

error: Kopiëren mag niet!