Kathedraalconcert met Bryan B

Foto kathedraalconcertMet ingang van mei 2011 presenteert de St. Petrus en Paulus Kathedraal in Paramaribo maandelijks een zondagmiddagconcert. Het eerste concert was op zondag 29 mei 2011. Daarna worden de concerten elke derde zondag van de maand georganiseerd. De serie concerten is bedoeld om de gemeenschap een hart onder de riem te steken: “Wij willen graag de samenleving ondersteunen en bemoedigen met mooie en goede muziek. Dat brengt saamhorigheid en een gevoel van welzijn’, zegt pater Esteban Kross, één van de initiatiefnemers. Het concert van afgelopen zondag stond in het teken van het Pinksterfeest. De kathedraal was tot de laatste ‘stoel’ gevuld. De aanwezigen werden vergast op zang van Brian “Big B” Bijlhout. (Tekst: Widjai Ganesh/foto: DBS)

error: Kopiëren mag niet!