Inter Rica en Boma Star spelen 1-1 gelijk

De topper in de SVB Eersteklasse afgelopen weekend ging tussen Inter Rica en Boma Star in het Moengostadion. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Regillio Abiting bracht Inter Rica in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Aanvoerder Alfredo Finkie scoorde in de tweede helft de gelijkmaker voor Boma Star. Door deze uitslag blijft de race om het semikampioenschap nog altijd wijd open. Boma Star blijft op de tweede plaats met 37 punten, Inter Rica is vierde met 36 punten. Papatam heeft een duel minder gespeeld en kan bij winst op 36 komen. Koploper Takdier Boys heeft geprofiteerd van dit gelijkspel van de naaste concurrenten. Ze heeft nu slechts 4 punten nodig uit haar resterende 4 partijen om zich kampioen te noemen. In Nickerie heeft Caravan met 2-0 gewonnen van Santos. Cleon Wondel pakte beide goals voor de ploeg van de Verlengde Welgedacht C. De wedstrijd van dinsdag 21 mei 2013 tussen Takdier Boys en ACoconut in het E.Blackmanstadion is uitgesteld naar een nader te bepalen datum.